Kansanvallan suurtapahtuma koittaa lokakuun viimeisenä sunnuntaina. Kunnallisvaaleissa on puhtaimmillaan kyse politiikan kuulumisesta kaikille: valitsemme keskuudestamme edustajat päättämään arkisista yhteisistä asioistamme. Kouluista, puistoista, teistä, talojen rakentamisesta, hoitokodeista.

Tavoitteena huoleton Helsinki – käy lukemassa, mitä se minusta tarkoittaa ja jättämässä omat terveisesi täällä.

Syyskuun aikana keskityn työministerin erityisavustajan työni ja perheenäidin ruuhkavuosielämän lisäksi viime vuosina vetämäni tutkimushankkeen pääjulkaisun Suomalaiset ja historia viimeistelyyn. Piritan perinteisistä Politiikkajuhlista ti 2.10. klo 18 starttaamme sitten kunnallisvaalien menovaihteen. Tervetuloa mukaan!

Innostavaa vaaliaikaa kaikille tasavallan jäsenille! Nyt on aina miettiä, mitä yhteiseltä Helsingiltämme toivomme ja tahdomme.

Pilvi