Pilvi Torsti jätti ensimmäisten joukossa 18.3. ennakkoilmoituksen vaalirahoituksesta. Ilmoitus on luettavissa täällä ja siihen liittyvä tiedote täällä. Ilmoituksen jättämisen jälkeen Pilvi Torstin vaalikampanjalle on tullut uusia yksityisiä tukijoita ja vaalikampanjaa on tähän mennessä taloudellisesti tukenut 69 yksityishenkilöä.  Monet heistä ovat tukitilin kuukausilahjoittajia. Tukijoista nimensä julkiseen käyttöön ovat antaneet seuraavat:

Minna Ahola, Maija Anttila, Laura Andersson, Leena ja Pauli Burman, Ulla Ekberg, Anita Haataja, Katrianna Halinen, Juhana Harju, Ulpu Iivari, Hanna Isbom, Ville Jalovaara,  Anu Kauppila,  Olli-Pekka Kolojen, Pentti Kotoaro, Yrjö Lautela, Harri Liikkanen, Antti Karila, Salme Marttio, Erkki Meriläinen, Anne Mikkola, Anna Mäenpää, Mikko Mäenpää,  Eila Nevalainen, Mikko Nikula, Pauli Outila, Eila Rekilä, Ulla Ropponen, Ilkka Ruoppila, Raimo Salokangas,  Samuli Simojoki, Irene Sorsa,  Esa Suominen, Kaarina Suonio, Tuomas Takalo, Kari Tapiola, Reetta Tilvis, Pirjo Torsti,  Pekka Tuominen, Tapani Tuppurainen,  Jouko Vanninen,  Arto J. Virtanen, Raimo Väyrynen, Jorma Westlund, Leena Westlund,  Raili Westergren, ja Marja-Leena Wilkman.

Vaalityöntekijöiden satojen talkootuntien lisäksi Pilvi Torstin kampanja on saanut tukea työn muodossa mm. yrityksiltä  Luxus, Studio-Ateljé Marianne Palonen ja Satkar.