“Mikä perintö uudelle vaalikaudelle?” Tänään Pilvi Torsti haastattelee Itäkeskuksen Tallinnan- aukiolla klo 13 SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtajaa Eero Heinäluomaa talouspolitiikasta ja tehdään menneiden vuosien tilinpäätös. Kello 14 paneudutaan  kaupunginvaltuutettu Maija Anttilan kanssa Helsingin terveyspalveluihin. Aamun Reetta Rädyn kirjoituksen (HS A2) innoittamana kysytään myös: “Poliitikko, vihaatko mitään tässä maassa?”

Keskiviikkona 9.3. Pilvi-teltta on Helsingin rautatieaseman asema-aukiolla. Haastattelujen sarjan aloittaa kello 15 eduskunnan II varapuhemies Tarja Filatov, jonka kanssa Pilvi Torsti keskustelee työllisyydestä. Apulaiskaupunginjohtaja Tuula Haataisen kanssa klo 15.30 aiheena ovat helsinkiläinen helsinkiläisten julkiset palvelut, erityisesti peruskoulu ja vaara koulujen jakautumisesta. Klo 16 Pilvi Torsti pohtii eduskunnan ympäristövaliokunnan puheenjohtajan Susanna Huovisen kanssa ensi vaalikauden ympäristö- ja ilmastopolitiikan haasteita.