Liity nyt Pilvin tukiryhmään Facebookissa tai Pilvin sähköpostilistalle. Voit voittaa illallisen neljälle nepalilaisessa Satkar-ravintolassa. Illallinen arvotaan Pilvin tukijoiden kesken 5.1.2011.

Pilvi: “Tutustuin Saksan kautta Suomeen tulleeseen Ram Aryaliin ja hänen Kaushila-vaimoonsa heidän Satkar-ravintolassaan vuonna 1998. Olin juuri palannut Nepalista vapaaehtoistyöstä ja tavannut Katmandussa tulevan puolisoni Samulin. Kun menimme naimisiin 6.1.2001, Ram vastasi hääjuhliemme tarjoilusta. Poikieni (4v ja 6v) lempiruoka on jo pari vuotta ollut Satkarin Saag paneer eli tuorejuustoa pinaattikastikkeessa. Kun tapasin suomalaista politiikkaa tarkkaan seuraavan Ramin tänä syksynä, hän halusi tukea Politiikan Pelastusohjelmaa ravintolan lahjakortilla. Siinä lukee:

“Pilvin ja Samulin pitkän Nepal ja Ravintola Satkar ystävyyssuhteen kunniaksi tarjoamme illallisen Pilvin tukijoille. Lahjakortti on neljälle.”

Lahjakortti arvotaan kaikkien FB-ryhmään ja sähköpostilistalleni liittyneiden kesken osana syntymä- ja hääpäiväni juhlistusta Satkarissa loppiaisaattona 5.1.2011 ja se on voimassa 28.2.2011 asti.”

Sähköpostilistalle voit liittyä: http://www.gmailinglist.com/pilvinlista/

FB-ryhmään voit liittyä: http://www.facebook.com/pages/Pilvi-Torsti/148604678501169