ti 16.2. 18-20. Miksi-ilta. Paasitorni (HTY:n talo), Paasivuorenkatu 5 A (aulassa tarkemmat tilaohjeet). Sdp:n poliittisen osaston päällikkö Esa Suominen ja Hgin kaupunginhallituksen varajäsen Pilvi Torsti alustavat. Lapsiparkki.

 ti 13.4. Miksi-ilta. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Miksi-iltojen tavoitteena on luoda kanava ja edellytykset vaikuttaa sosialidemokraattiseen politiikkaan Suomessa ja Helsingissä. Illat ovat avoimia kaikille sosialidemokraattiseen politiikkaan vaikuttamisesta kiinnostuneille. Iltojen ”virallisen” osan kesto on rajattu 1–2 tuntiin ja vapaamuotoisempi keskustelu voi jatkua varsinaisen tapaamisen jälkeen. Tapaamiset pyritään järjestämään paikkoihin, joihin pääsee niin rollaattorilla kuin lastenrattailla.

Miksi-illoissa käydään lyhyesti läpi kansallinen ja kunnallispoliittinen tilannekatsaus (pj. ja sihteeri). Tavoitteena on taustoittaa ajankohtaista tilannetta (”miksi-mitä-mistä oikeasti on kysymys”) ja pohtia, mitä seuraavaksi on tulossa ja miten ajankohtaisiin tai esille nouseviin asioihin voidaan osastona tai jäseninä vaikuttaa. Tavoitteena on tiedonvälitys kaikille kiinnostuneille ja palautteen ja evästyksen saaminen sekä aloitteiden tekeminen silloin kun niille nähdään tarvetta ja perusteita.

Keskiviikkona 13.1. 17-19 Järjestäytymistapaamisessa Kiasmassa olleille suuri KIITOS. Lisää Helsingin sd-killan toiminta-ajatuksessa voit lukea täällä.