Helsingin sosialidemokraattinen Kilta virittäytyy eduskuntavaaleihin järjestämällä KILLAN KYSELYTUNNIT –keskustelusarjan puolueen johtohenkilöille. Haastattelijana ja kommentoijana toimii Killan pj tutkijatohtori Pilvi Torsti. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Keskustelusarjan alkaa Eurooppa-aiheella

Pe 3.9. klo 16-18 Eurooppa-talo, Pohjois-Esplanadi 31

MEP Liisa Jaakonsaari: Asiaa Euroopasta: Voiko Euroopan Unioni pelastaa maailman. Kyselytunnin aiheet

  • EU finanssikriisin jälkeen
  • EU ja muu maailma: miksi laajentua ja miksi tehdä kehitysyhteistyötä

Tulevina kuukausina Killan kyselytunneilla Sdp:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Eero Heinäluoma, puheenjohtaja Jutta Urpilainen, puoluesihteeri Mikael Jungner ja Sttk:n puheenjohtaja Mikko Mäenpää. Tarkemmat aiheet ja ohjelma täällä.