Helteinen helluntai keräsi kaduille paitsi kansaa myös eurovaaliasiaa. Meidän kampanjaporukoita liikkui kymmenittäin eri puolilla maata. KIITOS kaikille. Nurmijärvellä puhuttiin tärkeästä kysymyksestä eli siitä, mitä EU voi tehdä tulevien finanssikriisien estämiseksi ja miten taloustaantuma käännetään nousuksi taas. Naisten kympin paneelissa piti käsitellä geenimanipuloitua ruokaa, mutta teemaan asti ei koskaan ehditty. Naiset sen sijaan juoksivat maaliin ja saivat loppumatkasta Pilvi-bändin pojilta “Ota kiri hara kiri kiri kiri kiri kiri” -kannustusta ja ensimmäiset pari sataa myös Pilvi-suklaata vaaliteeseihin käärittynä.


vaalimokki2-hki vaalimokki HKI vaalimokki3-hki
Vaalimökin kampanjaporukkaa Helsingin rautatieasemalla.

demarinaiset
Demarinaiset jakoivat Naisten kympillä tsemppi-ilmapalloja. Kuvassa Pilvin kanssa Nanna Jussila Demarinaisista.

demari-juha-peltola
Demarin päätoimittaja Juha Peltonen tenttaa Pilviä talouspolitiikasta ja EU-parlamentin puolueryhmien todellisista eroista Nurmijärven markkinoilla.