(Pikapäivitys: Katso missä voit tavata Pilvin tänä viikonloppuna!)

Tänään levitimme vaalien ilosanomaa Turun kävelykadulla ja ravintola Old Bankissa. Kävelykadulla seuranamme hetken aikaa Pertti Paasio ja Old Bankissa joukkoomme liittyi myös kansanedustaja ja puolueen varapuheenjohtaja Ilkka Kantola. Keskustelu kumpuili monissa teemoista eurooppalaisen äärioikeiston noususta EU-vaali-innon nostattamiseen. Tärkeä keskustelu käytiin kuntien palvelujen kilpailuttamisesta ja siitä, mitä EU säädökset siihen vaikuttavat. Tärkeä oivallushan on, että kunta päättää ENSIN tuottaako se palvelut itse (ei kilpailutusta, mutta silti tietysti tulisi olla mahdollisimman tehokas) vai ostaako se ne ulkopuoliselta palveluntuottajalta (kilpailutusvaatimus, jos palvelu tietyn arvoinen). Ainainen EU:n arvostelu siinä mielessä ongelmallista, että ei EU sinänsä pakota kaikkea kilpailuttamaan. KIITOS taas kaikille teltoista, mehusta, Bank-järjestelyistä ja kaikesta!

httpv://www.youtube.com/watch?v=9ELqVOyFQwo