Tervetuloa mukaan maanantaista keskiviikkoon isojen ja kaikkia koskevien asioiden ja tulevaisuuden näkymien äärelle! Alkavalla viikolla alkuiltoihin on tarjolla ohjelmaa, johon aion itse osallistua ja sinuna tulisin myös.

MAANANTAI

Killan terveyspoliittinen ilta maanantaina 30.9.2013 klo 18, Paasitornissa, Paasivuorenkatu 5 A. Miten terveyspalvelut tulisi järjestää tulevaisuudessa? Miten palvelut rahoitetaan jatkossa? Voiko työntekijöiden terveydestä huolehtiminen pelastaa kansantalouden?

Näihin kysymyksiin ja muuhunkin etsitään vastauksia Helsingin sosiaalidemokraattisen killan järjestämässä keskustelutilaisuudessa.

Paikalla keskustelemassa: kaupunginvaltuutettu Pentti Arajärvi, ylijohtaja Marina Erhola, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Työterveyshuollon erikoislääkäri, LT Helena Taskinen. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan. Myös etukäteen voi esittää kysymyksiä tapahtuman fb-seinälle: https://www.facebook.com/events/320070598130385/

Tervetuloa!

TIISTAI

Perinteiset Pilvin Politiikkajuhlat Piritassa ti 1.10. klo 18-20/21 (Cafe Pirita, Tokoinranta, Eläintarhantie 12). Teemana tällä kertaa kaupungit. Valtuutettu, kaupunginhallituksen jäsen Pilvi Torsti alustaa kaupunkien merkityksestä ja roolista sekä keväisen Eisenhower Fellowship –koulutuksen että reilun puolen vuoden kaupunginvaltuusto ja –hallitustyön pohjalta. Turun kaupungin, Turun yliopiston ja Åbo Akademin yhteisen Turun kaupunkitutkimusohjelman johtaja VTT Sampo Ruoppila ja kansanedustaja, helsinkiläisen kuntapolitiikan grand old lady Rakel Hiltunen kommentoivat ja johdattavat keskusteluun. Lopputahdit terapeutti Tervo. Perinteiseen tapaan järjestetään paikalle lastenpöytään pelejä ja lukemista.

KESKIVIIKKO

Hyppää kyytiin tulevaisuuden Helsinkiin!

Tänä syksynä päätetään suuntaviivoista, joilla Helsinki tulevat 10 vuotta kasvaa ja muuttuu. Blogini 10 vuoden investointineuvotteluista täällä. Tervetuloa mukaan kurkistamaan, mitä syntyy Hakaniemestä itään aukeavassa merellisessä Helsingissä!

SDP:n kuntapäättäjiä on tavattavissa Hakaniemen torilla 2.10. klo 15 alkaen. Klo 17.00 starttaa  maksuton bussiajelu itäiseen Helsinkiin. Kierroksen viimeisenä kohteena Kruunuvuorenrannan valotaideteos Säiliö 468. Matkaoppaana kaupunkisuunnittelusta vastaava apulaiskaupunginjohtaja Hannu Penttilä.

Tilaisuuden järjestää Helsingin Sos.dem. valtuustoryhmä

Lisätietoja:
Hanna Isbom
hanna.isbom(at)sdp.fi