joukoporukatPilviespallajussijaanneElias

Pilviteltan aamu alkoi työpuolueelle sopivasti perusduunilla: Jouko Vanninen siivosi hevonsenläjät Espalla Teltan alta.
Päivän mittaan ulkokampanjan avaus vei poliittista ilosanomaa paitsi helsinkiläisille myös naapurimaista tulleille uteliaille turisteille. Onnea toivottivat niin norjalaiset kuin ruotsalaiset demarikannattajat. Eniten intoa oli venäläisnuorissa, joille annoimme Stadin demarien venäjänkieliset esitteet ja toivoimme voimaa demoktratian juurruttamistyössä.

Kiitos kaikille demokratia-aktivisteille, jotka levittivät sanaa Espalla, Silakkamarkkinoilla ja Hullujen päivien hulinan liepeillä. Politiikanvastaisuutta ei tullut vastaan juuri nimeksikään ja tuntuu, että eduskuntavaaleissa alkanut politiikan ja yhteiskunnallisen kiinnostuksen paluu jatkuu ja voimistuu. Pilvi-teltan lokakiertue jatkuu huomenna.

***

Moka/Epäonnistuminen? Ehdokas Torsti ei onnistunut perustelemaan lappeenrantalaisille teekkarille, miksi sosialidemokraatit eivät aja kilometrikorvauksia opiskelijoille, jotka asuvat tyttöystävän vuoksi eri paikkakunnalla kuin opiskelevat ja käyvät autolla luennoilla.

***

Tänään 13.10. vietettiin toista kertaa kansallisen epäonnistumisen päivää.