Työtä, terveyttä, kouluja, asuntoja – kunnallisvaaleissa linjataan tulevan neljän vuoden ajaksi yhteisen Helsinkimme suuntaa. Mitä sinä tekisit? Mitä toivot ja tarvitse Helsingiltä ja Helsingistä? Mitä oman arkesi ja juhlasi valossa haluaisit otettavan huomioon? Miten tehdään huoleton Helsinki?

Moni kävi jakamassa ajatuksiaan Helsini-päivänä. Kesäviikkoina  voit jakaa ideat ja oivallukset pilvi@pilvitorsti.fi. Mitä sinä tekisit –kampanjaan jätetyt ajatukset pääsevät mukaan kunnallisvaalivalmisteluun, jota teen Stadin demarien yhteisten vaalitavoitteiden rinnalla. Kaikkien Mitä sinä tekisit –kampanjaan osallistujien kesken arvotaan hauskoja palkintoja ja ansioituneet ideat kunniamainitaan Pelastusjuhlissa Pirissa syyskuussa.

Hyvää kesää kaikille! Pilvi

Ps. Olen kesäkuusta elokuuhun virkavapaalla ja poissa julkisista tehtävistä, koska keskityn läheisen hoitoon. Kunnallisvaaleihin liittyvät yhteydenotot Esa Suomisen kautta, esa.suominen@pam.fi. Esalle voit myös kertoa, jos sinulla on halua olla mukana kunnallisvaalien kampanjoinnissa. Me kyllä keksimme mukavan ja sinulle sopivan tavan. Älä epäröi hypätä mukaan – vaalit ovat suuri demokratia-juhla ja kansantapahtuma! Kaikki apu ja tuki on valtavan arvokasta.

Työministerin erityisavustajan tehtävässä sijaisena Tarja Arkio (tarja.arkio@tem.fi)

Pps. Olemme valmistelleet Stadin demarien yhteisiä tavoitteita keväästä lähtien. Vaaliohjelma ilmestyy elokuussa.