Joihinkin päiviin mahtuu enemmän kuin melkein pystyy käsittelemään.

Tänään Kreikan tilanne tuli pisteeseen, joka on tähän mennessä vakavin ikinä koko Euroopan rahaliiton kannalta.

Omassa työssäni työministerin erityisavustajana olin historiallisessa tilanteessa, kun esittelin ensimmäisen vetämäni kolmikantaisen työn tuloksia seminaarissa. Väliraportissa linjataan määräaikaisista työsuhteista, osa-aikaisuudesta, vuokratyöstä ja itsensä työllistäjistä. Uusi ja avartava kokemus oli vetää ryhmää, jossa 25 henkeä muotoili yhteisen analyysin ja sen pohjalta esitykset jatkotoimista.

Lopuksi keskelle seminaaria tuli viesti ystävältä stadin demarien kunnallisvaaliäänestyksestä, jossa sijoituin naisten ykköseksi ja koko listan kolmoseksi Pentti Arajärven ja Eero Heinäluoman jälkeen (kiitos valtavasti kaikille tukeneille!). ”Onnea ykkösnaiselle, edellä vain presidentin mies ja eduskunnan puhemies” kuului viesti.

Tässä linkkejä:

Uutinen stadin demarien kunnallisvaaliäänestyksestä.

Tiedote Trendi-ryhmän työstä “Väliraportti työvoimatrendeistä: Määräaikaiset työsuhteet vakiintuneet, itsensä työllistäjät uusi trendi”

Työministeri Ihalaisen kommentti Trendiryhmän väliraportista “Ihalainen: Laaja yhteinen näkemys epätyypillisistä työsuhteista edistää ripeitä ratkaisuja”