Helsingin Sanomain toimittajat Esa Mäkinen ja Teija Sutinen jututtivat Pilviä tänään Radio Helsingin Norsuradion politiikkasarjassa. Osana keskustelua Pilviä pyydettiin kommentoimaan Ben Zyskowiczin analyysia puolueiden kannatuksesta. Zyskowicz arvioi tämänhetkistä tilannetta kriisitunnelmaksi, joka koskee koko poliittista eliittiä. Pilvi komppasi Zyskowiczin analyysia ja ihmetteli, miksi istuva poliittinen eliitti ei ole noussut rintamassa puolustamaan politiikkaa, vaikka politiikan kriisi on vellonut jo pitkään. Mukana ohjelmassa näkemyksiä myös wikileaksista, kestävyysvajeesta ja Mostarin sodan raunioista. Kuuntele koko haastattelu: 20110215_norsuradio (podcast valitettavasti ilman ohjelmassa kuultua Miska Rantasen valitsemaa Pilvi-aiheista musiikkia).

Ensi viikolla Norsuradion politiikkasarjaa jatkaa Jan Vapaavuori (kok).