Trubaduuri Tervo laulaa "Pidä huolta". Miia Manninen, Hanna Kuntsi ja Rinna Kullaa kuuntelevat.

Trubaduuri Tervo laulaa "Pidä huolta". Miia Manninen ja Hanna Kuntsi kuuntelevat.

Jotain sinne päin kyseli väistyvä meppi Reino Paasilinnan Tokoinrannan EU-picnikillä. Puhuin sosiaalisesta Euroopasta ihmisten Eurooppana ja nostin esiin kaksi keskeistä näkökulmaa: 1) ihmisten Eurooppaan ja Euroopan unionin toimivallan alaan kuuluvat sosiaalipolitiikan kysymyksistä ennen kaikkea työelämäkysymykset ja 2) EU-parlamentissa sosiaalinen ihmisten Eurooppa tarkoittaa tavallisten ihmisten, kansalaisten, näkökulman tuomista mukaan EU-lainsäädäntöön.

Tokoinrantaa ennen nautin Vuosaaren iltapäivävilinästä ja Tokoinrannan jälkeen vietimme Politiikan Pelastusiltaa Myyrmäessä Vantaalla. Kanssani mikrofonia käytti trubaduuri Miika Tervo. Mahtavia tukijoukkoja ja uusia tuttavuuksia oli joka paikassa – KIITOS kaikille. Alla pari tunnelmapalaa Tokoinrannasta.

httpv://www.youtube.com/watch?v=P4Cqb2wkImw

httpv://www.youtube.com/watch?v=jJ3ZHGMr_hY