Pilvi Torsti, Liisa Jaakonsaari, Gustav Hägglund ja Ilkka Kanerva EU ja turvallisuus -paneelissa Juttutuvassa.EU ja turvallisuuspolitiikkakeskustelu täytti Juttutuvan ma 18.5.Erkki Tuomioja, Seppo Hentilä ja Pilvi Torsti odottelevat Historia, politiikka, historiapolitiikka -paneelikeskustelun alkua 18.5.2009 Porthaniassa.

Vasemmalla debattia maanantai-illan poliittisen historian klubilta Juttutuvassa aiheesta EU ja turvallisuuspolitiikka. Äänesssä llkka Kanerva, Liisa Jaakonsaari ja Pilvi Torsti, puheenjohtaja Gustav Hägglund. Paljon puhuttiin Venäjästä. Pilvi pyrki sanomaan siviilikriisinhallinta ja rauha niin usein kuin suinkin.  KIITOS täydelle salille yleisöä mielenkiinnosta ja kysymyksistä.

Oikealla Helsingin yliopiston Historia, politiikka, historiapolitiikka -keskustelun paneelia odottelevat dosentti ja kansanedustaja Erkki Tuomioja, professori Seppo Hentilä ja tutkijatohtori ja eurovaliehdokas Pilvi Torsti. Puhetta johti toimittaja Jaakko Lyytinen ja paneelissa myös emeritusprofessori Jorma Kalela. Eniten paneelin jälkeen jäi askarruttamaan, miten käsittelemme sotiemme vääryyksiä sekä se, mitä 30 vuoden päästä puhutaan nykyajastamme. Niinkuin tutkijakollega hyvin heitti: syytetäänkö meitä siitä, että emme ympäristöasioissa tehneet mietiin, vaikka kaikki tieto oli käsissämme?