Kansanedustajaehdokas Pilvi Torsti  on kutsunut luokseen kiinnostavia keskustelijoita puhumaan yhdenvertaisuudesta, pohjoismaisesta hyvinvointivaltiosta ja ilmastonmuutostekojen konkretiasta.

Tänään alkavat Pilvin luona -keskusteluillat jatkuvat vaaliviikolle saakka. Pilvin keskustelupareja ovat Setan alkuaikojen aktivisteihin kuuluva kouluttaja-tietokirjailija Marsa Luukkonen, Pohjoinen teoria kaikesta: parempaa elämää etsimässä -kirjan kirjoittaja toimittaja Anu Partanen ja kirjailija-dokumentaristi Elina Hirvonen.

Illat alkavat teemakeskustelulla Pilvin ja vieraan kesken. Sen jälkeen aikaa on varattu yhteiselle keskustelulle illan aiheista sekä muista mahdollisista asioista, joita ihmisillä on sydämellä. Keskusteluillat järjestetään HEI Schoolsin tiloissa (Vuorikatu 5) Helsingin keskustassa.

27.3. Yhdenvertaisuusilta Marsa Luukkosen kanssa

“Marsa Luukkonen on elänyt maailmassa, jossa homous oli rikos. Marsa on ollut perustamassa Setaa. Eniten minua kosketti, kun Marsa kerran sanoi, että on kovin väsynyt olemaan puheenaihe, vähemmistön edustaja, jonka on ajettava asiaansa. Silloin päätin, että teen omalta osaltani kaikkeni, että minun elinaikanani muutos Suomessa olisi pysyvä ja lopullinen. Haluan, että mahdollisimman moni kuulee Marsan tarinan, koska siitä saa uskoa ja voimaa. Maailmaa voi muuttaa.”

4.4. Pilvin vieraana toimittaja Anu Partanen

“Mihin pohjoismainen hyvinvointivaltio-malli perustuu ja miksi se on osoittautunut ylivoimaiseksi niin talouden kuin tasa-arvon näkökulmasta? Miksi se ei silti ole levinnyt maailmalle? Miten voisimme levittää ilosanomaa?

Tunnen toimittaja Anu Partasen Ylioppilaslehti-ajoiltani 1990-luvulta. Anu on tehnyt uraauurtavaa työtä Yhdysvalloissa. Anun kirja The Nordic Theory of Everything – In Search of a Better Life on saanut hienoa julkisuutta ja Anun ajatukset ovat tainneet vaikuttaa esimerkiksi Bernie Sandersin kampanjassa.”

11.4. Pilvin vieraana kirjailija Elina Hirvonen

“Missä maailmassa iso ratkaistava kysymys, joka vaatii toimintaa, siellä kirjailija Elina Hirvonen. Tänä keväänä Elina on pitänyt Maailmanpelastusklubeja, joilla parhaat asiantuntijat ovat ratkaisukeskeisesti kertoneet, miten ratkaisemme ilmasto- ja luontokriisin. Olen pyytänyt Elinan jakamaan klubien satoa ja puhumaan myös laajemmin aiheista, joita hän on viime vuosina käsitellyt esimerkiksi Kiehumispiste-dokumentissa ja kirjoissaan.”

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Pilvi Torsti on SDP:n kansanedustaja ja valtuutettu Helsingissä, koulutusaktivisti, valtiotieteen tohtori, yrittäjä ja perheenäiti, joka uskoo, että koulutus on tehokkain tapa muuttaa maailmaa, torjua eriarvoistumista ja rakentaa vakautta, kasvua ja rauhaa. Pilvi on kansanedustajaehdokas Helsingissä. www.pilvitorsti.fi

Lisätietoja: Pilvi Torsti, 040-7191 206