Mietin pitkään, miten tämän viestin muotoilen. Se on lopulta hyvin suora: Pyydän sinut mukaan eduskuntavaalikampanjaani. Ota mukaan myös ystäväsi!

Demokratia on aina hauras eikä rauha ole koskaan itsestäänselvyys. 200 kansanedustajaa tukijoineen kerrallaan kannattelee demokratiaa ja on siitä vastuussa. Työ tehdään yhdessä ihmisten kanssa.

Aiempaa kokemusta ei tarvita. Osallistua voi lukuisilla tavoilla. Tulevina kuukausina vaikutamme Suomen ja maailman suuntaan. Viestin lopussa tarkemmin, mitä sinä voit tehdä.

Miksi toivon saavani jatkaa työtä kansanedustajana? Miten olen tätä työtä tehnyt?

Olen keskittynyt eduskuntatyössäni koulutus-, tiede- ja sivistysasioihin, kaupunkipolitiikkaan ja rauhan kysymyksiin. Kuulun sivistys- ja tulevaisuusvaliokuntiin. Helsingin ja pääkaupunkiseudun näkökulmaa olen yrittänyt eduskunnassa vahvistaa. Tarve puolustaa pääkaupunkiseutua korostuu yhtä lailla sote- ja maakuntalakien käsittelyssä kuin peruskoulun tasa-arvorahoista päätettäessä.

Olen vieraillut kouluissa ja kaupunginosissa, koska tavoitteenani on olla opettajien ja asukkaiden käytettävissä ja kuulolla.

Sdp:ssä on menossa kunnianhimoinen Suomi 2030 -tulevaisuustyö. Elokuussa lanseerasimme Osaamispolku2030-vision, jonka tavoitteena on kääntää Suomen suuntaa jälleen koulutus- ja sivistysradikaalin yhteiskunnan suuntaan. Olen mukana useissa ryhmissä tiede- ja koulutuspolitiikassa, globaalikysymyksissä ja elinkeinopolitiikassa.

*****

Tätä kaikkea toivoisin voivani jatkaa, koska asioiden muuttaminen vaatii pitkäjänteistä työtä. Olemme päässeet hyvään alkuun, mutta Suomen suunnan muuttaminen edellyttää sitkeää työn jatkamista.

Tule siis mukaan. Voit laittaa luottamuksellisen viestin suoraan minulle tai upeille vaalipäälliköille Esa Suomiselle (suominen.esa@gmail.com, 043-824 5668) tai Elli Luukkaiselle (elli.luukkainen@gmail.com). Tule sunnuntaina 2.9. klo 18 kotonani pidettävään tapaamiseen. Linkin avulla voit ilmoittautua ja saat tarkan tiedon paikasta (ilmoittautumislinkki).

Vaaleissa voi pärjätä vain tukijoukkonsa avulla. Arvostan suuresti pientäkin panosta. Lämpimin terveisin,

Pilvi, 040-7191206 pilvi.torsti@eduskunta

*****

Miksi politiikka on nyt tärkeää?

  • Jotta edustuksellinen demokratia vahvistuisi, ihmisten ihanteet veisivät maailmaa eteenpäin demokratian ja tutkitun tiedon avulla.
  • Jotta Suomessa siirryttäisiin osattomuudesta osallisuuteen, jotta pikkupolitikoinnin sijaan keskittyisimme isoihin ajatuksiin, rakentamaan 2050 hyvinvointivaltiota ja menestyvää yhteiskuntaa.
  • Jotta maailma pelastuu & menestyy ja kestävä kehitys ja rauha vahvistuvat. Keskiössä innovaatiot, uudet ratkaisut ja YK: 2030 vision 17 kestävän kehityksen tavoitetta.

 

Pilvi Torsti SDP Helsingin jäsenäänestyksen ykkönen