Kiitos kaikille viidensiin PIMG_0229olitiikan Pelastusjuhliin osallistuneille. Tässä muutamia kuvia ja tunnelmia paikan päältä.
Tilaisuuden alussa riviin astui Pilvin äänestäjiksi ilmoittautuneita kannattajia eri elämänaloilta, osa heistä Pilvin ystäviä jo kouluajoilta, osa politiikan piiristä, osa muista yhteyksistä: Miika Tervo, Raili Westergren, Hannu Penttilä, Natalia Gerbert, Leila Tuominen, Seppo Hiltunen, Rakel Hiltunen, Milla Kokko, Terhi Nokela, Tage Lindberg, Petri Vanhala ja Jenni Tuominen. Tuure Kilpeläinen esiintyi ja lausui kauniita sanoja.

P1050167

Seuraavassa tiivistelmät muutamista kannustuspuheenvuoroista:

“Olen juuri selviytymässä siitä mahalaskusta, jonka nyt toimikautensa päättävä eduskunta ja jokainen kansanedustaja sai viime metreillä tässä politiikan lentokoneessa kokea. Tämän illan teema on ”politiikan pitää pelastaa maailma”. Samaan aikaan kun menemme Hakaniemeen, ihmiset tulevat meiltä kysymään, voimmeko luottaa siihen, että politiikalla todella vaikuttaa ja että politiikalla on todella sisältöä, ettei se muutu pelkäksi vallaksi ja vallankäytöksi. Demokratiassa toki paikka pitää ottaa vakavasti ja voimalla, ja myös käyttää valtaa, joka on demokraattisesti saatu. Uskon, että sellaisille poliitikoille, ihmisille, johtajille on nyt suuri nälkä Suomessa. Ihmiset odottavat, että arvot, itsemääräämisoikeus ja ihmisten osallisuus johdattavat politiikan tekoihin ja päätöksiin.
Olen seurannut SDP:n vaalikampanjan avausvaihetta ja tulen tukemaan helsinkiläisiä ehdokkaita, mutta itse tuen Pilviä…. Olet minun ykkösehdokkaani.”
-Väistyvä SDP:n kansanedustaja Rakel Hiltunen

“Minä äänestän Pilviä siksi, että Suomi ja Helsinki ansaitsevat ja tarvitsevat parhaat voimansa käyttöönsä ja Pilvi ymmärtää myös jalkapallon päälle.”
-Paperiliiton puheenjohtaja Petri Vanhala

“Minä äänestän Pilviä koska hän ei ole ketään vastaan eikä mitään vastaan, vaan asioiden puolesta ja innostuneesti.”
-Insinööri Seppo Hiltunen

“Läheltä seuranneena tiedän, että Pilvillä on kaikki ne ominaisuudet, joita kansanedustajalta vaaditaan. Päättäväisyyttä, yhteistyökykyä, joustavuutta ja ennen kaikkea se supersankariominaisuus, että pidetään kaikkia palloja ilmassa yhtä aikaa. Jotta IMG_0220maailma ja politiikka pelastuu, tarvitsemme politiikan supersankareita.”
-NUS puheenjohtaja Terhi Nokela

IMG_0244PekanKuvat32PekanKuvat16