ryhmäkuva2juttamirkapilvi2vaalifillariPena ja EeroJutanbodyguardJutta
Jutta2kolmeseppaasukolmeseppaajulistepiiarekilamiiajarvijuttapallo
Pilvi_Sari_2ryhmakuva

Malmin markkinoilla Jutta Urpilainen puhui nuorten yhteiskuntatakuusta, terveydenhuollosta, vanhuspalveluista, kouluista – arjen asioista. Joku kannattaja oli askarrellut Jutta-pallon ja koko joukko kansalaisia oli kokoontunut paikalle kannustamaan. Ylivoimaisesti yleisin vaaliteema on asuminen ja sen kalleus, seuraavina tulevat palvelut ja niiden saatavuus eri puolilla kaupunkia. Mukana kampanjoimassa tuttu vaalijoukko, tänään myös Sari Kokon kanssa käsikynkässä ja Piia Rekilän kanssa kolmella sepällä. Moni kuulemma luuli Piiaa Pilviksi – kuvista voi arvioida yhdennäköisyyttä. Kotiin tietysti vaalipyörällä, jonka koriin mahtuu kaksi Työ-Oikeudenmukaisuus-laukkua.