Ensinnäkin onnea Helsinki ja Sdp Helsinki. Upeita ihmisiä valittu tänään ehdokkaiksi vastuullisiin tehtäviin. Nasima Razmyar on esimerkki siitä, mikä tasavertainen ja solidaarinen maailma voi parhaimmillaan olla. Pakolaistyttö Afganistanista on Suomessa käyttänyt tarjotut mahdollisuudet ja haluaa todella konkreettisesti antaa takaisin. Nasima on ainutlaatuinen esikuva juuri tämän hetken Suomessa ja Helsingissä. Minulle kyse on myös ystävästä ja ihmisestä, jonka olen tuntenut kahdeksan vuotta. En voisi olla onnellisempi ja ylpeämpi, jos Helsinki se kaupunki, joka tunnetaan pakolaisesta pormestaristossa.

Ja sitten on koko joukko uusia kasvoja ja kokeneita kasvoja. Tomi Sevander nousee kaupunginhallitukseen, erilaisia vetovastuita ja tärkeitä tehtäviä tulee esimerkiksi sellaisille tekijöille kuin Niilo Toivonen, Maria Loima, Elisa Gebhard, Johanna Laisaari, Karita Toijonen, Valtteri Aaltonen, Pentti Arajärvi, Roby Mountrakis, Eveliina Heinäluoma, Kaarin Taipale ja moni muu! Arvostan myös, että kokenut Eero Heinäluoma on valmis ottamaan Stadion säätiön pj-pestin näin vuosina, kun vaativa remontti edessä.

Omasta puolestani kiitos rakkaat ihmiset monista viesteistä tänä iltana.

En halua mahdolliseen kansanedustajuuteen kommentoida mitään ennen kuin asia varmistuu. Prosessi menee niin, että ensin 7.6. Helsingin kaupunginvaltuusto vahvistaa kaikki valinnat ja sen jälkeen ihmiset voivat erota aiemmista tehtävistä.

Olen tietenkin onnellinen ja iloinen, jos nousen eduskuntaan. Jos näin käy, erityisen onnellinen olen satojen ihmisten puolesta, joiden kanssa on tehty töitä vuodesta 2009 ja tuhansien äänestäjien puolesta, jotka luottivat minuun 2011 ja 2015.

Valmistaudun siis molempiin vaihtoehtoihin.