Pilvin vaalistartti 21.3.2017

Minun politiikkani

En pelkää ketään.

Rakastan maailman ihmisiä,
haluan kaikille hyvää

-se on minun politiikkani

Että me rakastaisimme toinen toistamme
Ei väitellen vaan keskustellen sovussa.

Menisimme ikään kuin mustikkaan yhdessä.
Lämmittäisimme saunan.

Istuisimme laiturilla huohottamassa.

Olisimme ihmisiksi.

-Pentti Saarikoski-

ps. Puhuttiin myös kansainvälisestä Helsingistä (Pilvi Torsti), radikaalista yleiskaavasta (Osku Pajamäki), rohkeudesta ja itsetunnosta (Timo Harakka). Ulpu Iivari toi Rakel Hiltusen terveiset ja toiveen valtavasta äänimäärästä. Läsnäolleiden oivaltavia kysymyksiä ja kommentteja viemään ehdokasta eteenpäin. Muutama naurunremahdus. Duo Ilari Torsti & Samuli Simojoki sai osan kyyneliin. Liki kolmevuotiaiksi varttuneet vaalivauvat vm 2014 Aatos, Voitto ja Armas edelleen mukana. Kiitos ihmiset hienosta illasta!