“Pilvi Torsti ehdottomasti. Älykäs, aito ja ainutlaatuinen. Häntä on verrattu Stubbiin[…]Hän osaa ajatella asioita laaja-alaisesti siis monesta eri näkökulmasta ja se on politiikassa harvinaista. Hän ei ole tietyn ryhmän tai eliitin ehdokas, mikä sekin on harvinaista.”  (yksi lukuisista kannattajista Demarissa)

Viime päivinä eurovaaliehdokas, tutkijatohtori Pilvi Torstia (sd.) on ennustettu jopa varmaksi läpimenijäksi, nimetty Lähteen13 kärkeen ja povattu vaalien yllättäjäksi & mustaksi hevoseksi ja mielenkiintoiseksi nimeksi eri medioissa ja verkkokeskusteluissa. Viikonvaihteen Iltasanomat nostaa Pilvi Torstin Risto E.J. Penttilän kanssa asiantuntijakaartiin. Demarin verkkoveikkauksessa Pilvi kuuluu enemmistön  suosikkeihin. Samaa povaa eri puolilta Suomea tullut palaute. Äänestäjät ratkaisevat tänään.