Pilvi ja turkulainen jalkapallojoukkue Ponteva!Vaikka oma lajini on koripallo, jalkopallojoukkue Turun Ponteva tukee rennosti Pilviä. Vaalityötä tehtiin muun muassa viime perjantain pelissä Piikkiön Palloseuraa vastaan ahkerasti, vaikka itse ottelu päättyi Pontevan harmittavaan tappioon 2-3.

-Edustusjoukkueen vahvinta alaa peleissäkin on ollut vasen laita. Nyt jaamme Pilvin esitteitä ja väsytämme vastustajammekin jakamalla heidän pukuhuoneisiinsa Pilvin kampanjamateriaalia, pontevalainen Tomi Maunu totesi Demarissa maanantaina.

***

Kiitos mahtavan kampanjatoimiston ja kaduille jalkautuneiden Pilvi-tiimien saatoin ottaa itse tänään kampanjan suhteen rennosti. Päivän päätteeksi johdin tutkijatohtorina “Stasin ja KGB:n vaikutus Suomessa – miksi siitä niin kiivaasti keskustellaan?” -keskustelutilaisuutta Helsingin yliopistossa. Panelisteina toimittaja Taneli Heikka, professori Seppo Hentilä ja suurlähettiläs Alpo Rusi ja yleisöä pitkälti toista sataa. 1970-luvun historia ja sen käsittely kiinnostaa, jakaa ja samalla haastaa tutkijoita ja toimittajia edelleen.