Amnesty-luennon jälkeen palaan tänään takaisin demarien junakiertueelle. Se on upea juttu: puheenjohtaja, puolusihteeri ja ehdokkaat kiertävät eri puolilla Suomea tavallisilla junavuoroilla. Uutiskynnystä junakiertue ei pääkaupungissa kuitenkaan juuri onnistunut ylittämään. Ylen vaalikoneessa esittämäni näkemys presidentin osallistumisesta EU-huippukokouksiin sen sijaan pyöri maanantain aamutelevisiossa noin seitsemän lähetyskerran verran. Ja hyvä että pyöri, perustuslaki ja parlamentarismi kunniaan ja pääministerille huippukokous-lautanen.
Alla junakiertueen tunnelmia, mukana Mitro Repo eli isä Mitro ilman papin viittaa eli tummassa puvussa, Artsi Bryggare, Sinikka Hurskainen ja Ahmed Al Chibib.

Eurovaaliehdokkaita Sdp:n junakiertueella.Eurovaaliehdokkaita Sdp:n junakiertueella.Eurovaaliehdokkaita Sdp:n junakiertueella.