“Ei hurskastelua” lienee viesti, jonka jätin jälkeeni paneelikeskustelussa EU ja maahanmuutto, jonka Kehys ja Suomen pakolaisapu järjestivät. Tilaisuuden anti jäi muuten hieman sekavaksi ja ehdokkailla oli vähän sanottavaa omien poliittisten viiteryhmien kannoista itse asiaan. Omista kannoistani esim. maahanmuuttokeskusteluun lisää tavoiteohjelmassani ja Euroopan sosialidemokraattien (Pes) vaaliohjelmassa.

Maaseudun tulevaisuus -lehden paneelissa sen sijaan nautin Esa Härmälän, Ville Itälän ja Heidi Hautalan kanssa käymästämme keskustelusta. Lauri Kontro johti puhetta ansiokkaasti. Sen idean sain läpi, että Härmälän-Itälän väittely menneistä maatalousratkaisuista jätetään historiantutkijoille ja keskitytään politiikassa tulevaisuuteen. Pilvi, Ville Itälä, Heidi Hautala ja Esa Härmälä Maaseudun tulevaisuuden vaalipaneelissa.

Yleisöille kaikkialla kiitos – hyvä kysymyksiä!