Pilvi_150115Mitä sinä tekisit? Mitä pidät tärkeänä huhtikuun vaaleisssa?

Tervetuloa Pilvin tukitiimin avoimeen kokoontumiseen to 15.1.2015 klo 1730! Tilaisuudessa  esitellään ehdokasta ja hänen ajatuksiaan ja käydään läpi vaalityön muotoja. Kampanjavetäjät kertovat erilaisista ja monenlaisista tavoista olla mukana.

Demokratian toimivuus edellyttää, että vaaleilla valitsemme joukostamme päättäjät. Siksi politiikka kuuluu meille kaikille.

Ehdokas elää muiden avusta ja tuesta. Siksi toivon, että mahdollisimman moni miettii tapoja olla mukana vuoden 2015 Suomen suurimmassa demokratiatapahtumassa.

***

Yhteiskuntamme parantaminen oikeudenmukaisella tavalla edellyttää yhteisiä päätöksiä. Politiikka on kuitenkin yhä vaativampaa. Nopeasti muuttuvassa maailmassa pitää pystyä tekemään kauaskantoisia päätöksiä. Siksi on tärkeää valita päättäjiä, joiden tapaan toimia, ajatella ja arvottaa asioita voimme luottaa kaikissa tilanteissa.