“Hyvinvointivaltion perustana on se, että mahdollisimman moni tekee töitä. Työtä tekemällä meillä on varaa tavoitella hyvinvoivaa ja huoletonta Helsinkiä, jossa yhteiset julkiset palvelut kirjastosta lähikouluun ja päivähoidosta ikäihmisten hoivaan ovat kunnossa. Sellaisessa kaupungissa on hyvä elää ja siksi huolettoman Helsingin ytimessä on työ.”

Erityisen tärkeitä ryhmiä ovat nuoret, maahanmuuttajat, vammaiset ja osatyökykyiset. Heille ensimmäisen työpaikan saaminen on usein erityisen haasteellista ja samalla kuitenkin tärkeä avain eteenpäin työelämässä. Helsingin kaupunki voi olla edelläkävijä ja suunnannäyttäjä maamme suurimpana työllistäjänä. Huolettomassa Helsingissä löytyy ensimmäisiä työpaikkoja, joista pääsee ponnistamaan. Osatyökykyinen löytää töitä ja tukea työnetsintään ja nuoret haluavat ja pääsevät töihin.

Pilvin huolettomassa Helsingissä…

… ensimmäinen työpaikka löytyy.
…lapsi on mukava laittaa lähikouluun.
…bussit kulkevat ja pyöräteitä riittää.
…rakennetaan kohtuuhintaisia koteja.
…lähikirjasto palvelee, infoaa ja innostaa.
…lääkäriin pääsee, eikä yksityisiä vakuutuksia tarvita.
…lasten ja vanhuksien hoitoon satsataan.
…innostetaan yrittämään ja keksimään uutta.
…puistot siivotaan ja ladut ovat kunnossa.

Entä millainen on sinun huoleton Helsinkisi? Konkreettia ideoita? Parannettavaa? Hyvää kiertämään? Kerro se täällä muille. Kerro se kaupunginvaltuutettu Pilville. 2012 Vaalikampanjan aikana kerätyt konkreettiset ehdotukset kotikulmilta, kaupunginosista, arjen elämästä koottiin yhteen (kiitos neljälle aktiiviselle lähettäjälle!) Sdp:n valtuustoryhmälle.

[contact-form-7 id=”3982″ title=”Osallistu_copy”]

PS. Stadien demarien yhteinen kunnallisvaaliohjelma, jonka työstämiseen Pilvi on osallistunut täällä.