Pilvin eduskuntavaalikampanjan avajaiset eli Politiikan Pelastusjuhlat 26.10.2010 klo 18.30–23 Cafe Piritassa (osoite: Tokoinranta Eläintarhantie 12, 00530 Helsinki). Tule mukaan kuulemaan Pilvin ajatuksia & kampanjan suunnitelmia, tapaamaan ihmisiä ja kertomaan, mitä sinä tekisit ja miten sinä voit olla mukana joukoissa.

Illan ohjelma alkaa klo 19 ja monipuolisista esityksistä nautitaan n. klo 21.30 saakka, jonka jälkeen ilta jatkuu vapaan seurustelun merkeissä. Estradilla nähdään mm. Ammattiyhdistysliikkeen puheenvuoro Pilville: Palvelualojen ammattiliiton puheenjohtaja Ann Selin (laulu) ja Suomen akateemisten tutkijoiden yhdistyksen puheenjohtaja Jussi Vauhkonen (piano) sekä muuta elävää musiikkia ja kulttuuria!

Koko perhe on tervetullut mukaan tilaisuuteen. Lastennurkkauksesta löytyy Dvd ja värityskirjoja. Piritan keittiön tarjoilema salaattipöytä on avoinna alkuillasta eli paikalla voi halutessaan ja oikein mieluusti myös ruokailla kampanjan neuvottelemaan sopuhintaan.

*****
Cafe Pirittan/ Oy Ursulan omistavat kuusi voittoa tavoittelematonta yhteisöä: Helsingin ensikoti ry, Kansan Sivistysrahasto, Kesäkoti Kallioniemi ry, Lomakoti Kotoranta ry, Käpyrinne ry sekä Pienperheyhdistys ry. Kahvilan tuotto jaetaan omistajien kesken. Alunperin Cafe Ursulan, johon Pirita siis kuuluu, perustivat demarinaiset 1952 ja tavoittena oli rahoittaa ensi- ja turvakotien perustamista, joita kahviloiden toiminta siis edelleen rahoittaa. Puuhaihmisinä olivat Terttu Sainio ja Anu Karvinen ja Terttu Sainio toimi Ursula Oy:n toimitusjohtajana 30-vuotta.