Pilvi on Sdp:n kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Helsingissä, yhteystiedot: pilvi.torsti@eduskunta.fi, 040-7191 206.

Tue Pilviä eduskuntavaaleissa! Kansanvaltaa voi harjoittaa monella tavalla. Tässä joitakin tapoja olla mukana Pilvin tukena osana edustuksellista demokratiaa.

1. Ota yhteyttä ja tule mukaan talkoojoukkoon. Pilvin kampanjat ja työ vaalien välissä perustuu talkoovoimaan ja kykyjen harjoittamiseen. Mitä sinä osaat? Mitä haluaisit tehdä? Ota yhteyttä 2019 eduskuntavaalien vaalipäälliköt Elli Luukkainen, 050-433 3171, info@pilvitorsti.fi ja Esa Suominen 050-532 7366, suominen.esa@gmail.com. Eduskunnassa Pilviä avustaa marjukka.mattila@eduskunta.fi

2. Kartuta vaalikassaa. Pilvin kampanjat ovat perustuneet yksittäisten ihmisten mikrolahjoituksiin. Oman panoksesi 2019 eduskuntavaaleihin voit antaa Pilvi Torstin tukitili, FI64 5317 1720 0552 48.

3. Tilaa uutiskirje ja liity postilistalle: lähetä viesti info@pilvitorsti.fi. Saat säännöllisesti tietoa Pilvin ajatuksista ja toiminnasta.

4. Liity Facebook-sivuille ja osallistu keskusteluihin. Seuraa Pilviä Twitterissä @pilvitorsti.

5. Kutsu Pilvi puhujaksi. Pilvi on laajasti mukana Sdp:n valmistelussa ja aktiivinen kansanedustaja, joka voi alustaa erilaisia keskusteluja. Muista Pilvin kirjat, esimerkiksi Vaalikirja – mitä on olla ehdokas, Suomalaiset ja Historia -tutkimus, Sankarimatkailija-matkaoppaat Sloveniaan, Kroatiaan, Bosniaan ja Adrianmeren rannikolle sekä laaja asiantuntemus globaalissa koulutustyössä esimerkiksi Mostarin UWC-koulun perustajana ja HEI Schools perustajana.

 

Ota yhteyttä!

[contact-form-7 id=”3945″ title=”Osallistu”]