Osallistu Pilvin kanssa maailman muuttamiseen!

Kansanvaltaa voi harjoittaa monella tavalla. Tässä joitakin tapoja olla mukana Pilvin tukena osana edustuksellista demokratiaa.

  1. Ota yhteyttä ja tule mukaan talkoojoukkoon. Pilvin kampanjat ja työ vaalien välissä perustuu talkoovoimaan ja kykyjen harjoittamiseen. Mitä sinä osaat? Mitä haluaisit tehdä? Ota yhteyttä info@pilvitorsti.fi 
  2. Kartuta vaalikassaa. Pilvin kampanjat ovat perustuneet yksittäisten ihmisten mikrolahjoituksiin. Oman panoksesi voit antaa Pilvi Torstin tukitilille, FI64 5317 1720 0552 48 tai tämän linkin kautta.
  3. Tilaa uutiskirje ja liity postilistalle: lähetä viesti info@pilvitorsti.fi. Saat säännöllisesti tietoa Pilvin ajatuksista ja toiminnasta. Vanhoja uutiskirjeitä voit selailla täällä.
  4. Liity Facebook-sivuille ja osallistu keskusteluihin. Seuraa Pilviä Twitterissä @pilvitorsti.
  5. Kutsu Pilvi puhujaksi. Pilvi on laajasti mukana Sdp:n valmistelussa ja aktiivinen päättäjä, joka voi alustaa erilaisia keskusteluja. Muista Pilvin kirjat, esimerkiksi Vaalikirja – mitä on olla ehdokasSuomalaiset ja Historia -tutkimus, Sankarimatkailija-matkaoppaat Sloveniaan, Kroatiaan, Bosniaan ja Adrianmeren rannikolle sekä laaja asiantuntemus globaalissa koulutustyössä esimerkiksi Mostarin UWC-koulun perustajana ja HEI Schools perustajana.

Ota yhteyttä

[contact-form-7 id=”3946″]

Tapaa Pilvi tai tule mukaan kampanjaan!

Alla seuraavat tapahtumat, tilaisuudet ja vaalikahvit. Tule käymään ja juttelemaan!

[calendar id=”6682″]