Politiikan Pelastusillan tekijöille eli kaikille mukaan ehtineille kiitos! Samoin viikon varrella tavatuille. On ollut fantastinen meininki ja paljon hyvää keskustelua sekä politiikan sisällöistä että EU-vaalikampanjoinnista. Seuraavat mahdollisuudet liittyä mukaan pelastusiltamien tunnelmiin 16.4. (Ravintola Sävel) ja 7.5. (Ravintolalaiva Väiski). Jatkuvasti päivittyvä kampanjakalenteri täällä.

Tunnelmapalaksi poimintoja pelastusillan kulttuuriannista, josta vastasi Politiikan Sävel:

“Kyllä minä tiedän vaativani mahdottomia. Järkevät, kunnon ihmiset ovat tyytyväisiä kun onnistuvat rakentamaan ympärilleen kaikien modernein mukavuuksin varustetun vankilan. Minä haluan elää. Enkä minä, kyltymätön tyydy vielä siihenkään. Minä haluan tehdä elämälläni jotain.” (Satu Hassi)

“Rein haisee paskalta. Seine haisee paskalta. Maas haisee paskalta. Eurooppa alkaa yhdentyä.” (Hannu Niklander)

“En pelkää ketään, rakastan maailman ihmisiä haluan kaikille hyvää. Se on minun politiikkani. Että me rakastaisimme toinen toistamme ei väitellen, vaan keskustellen sovussa. Menisimme ikään kuin mustikkaan yhdessä lämmittäsimme saunan istuisimme laiturilla huohottamassa olisimme ihmisiksi.” (Pentti Saarikoski)